fbpx
FAQs
Hvad koster det?

Pr. person ved:

2 personer – 350 kr.
3 personer – 297 kr.
4 personer – 290 kr.
5 personer – 280 kr.
6 personer – 280 kr.
Derefter 250 kr. pr. yderligere person.

Familiepakke: 2 voksne og 2 børn til og med 14 år, = 940 kr.
Ekstra barn under 14 år til familiepakke – 170 kr.
Ekstra voksen til familiepakke – 250 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Hvor mange personer kan vi være?

Vores escape rooms er designet til 2-8 personer. Hvis I er 7-8 personer eller flere, kan I dele jer i to hold og booke begge rum samtidig. På den måde vil alle deltagere få mest muligt ud af oplevelsen, og I kan så dyste om, hvem der kommer ud med den bedste tid.
Hvis I ønsker at booke mere end et rum på samme tid, så kontakt os på info@penguinescape.dk

Hvilket rum skal vi vælge?

Vores rum er designet, så de er ret forskellige, men lige svære. Hvis I ikke har været i escape room før, anbefaler vi, at I prøver Krybskytternes Hytte først, da det er lidt lettere at komme i gang med gåderne her. Begge rum er udfordrende og i den svære ende af skalaen, men vores game mastere skal nok hjælpe jer godt videre, hvis I får brug for det.  

Er der corona-restriktioner?
Det er et krav, at alle deltagere bruger håndsprit, inden spillet går i gang. Der er håndsprit til jeres rådighed i selve escape rummet. Mellem hvert besøg afspritter vi rekvisitter og berøringspunkter.
Vi følger i øvrigt de til enhver tid gældende retningslinjerne fra myndighederne.
Hvor gammel skal man være?

Vi anbefaler en aldersgrænse for vores rum på ca. 8 år, hvis man er sammen med mindst en voksen. Fra 14 år kan man prøve uden voksne. Hvis der er flere børn under 12 år i Heksens Køkken, anbefaler vi mindst to voksne.

Er vi låst rigtigt inde?

Nej, døren er ikke låst rigtigt. Hvis du har behov for at komme ud, f.eks. til toiletbesøg, kan det sagtens lade sig gøre. Tiden i rummet vil dog fortsætte med at tælle ned. De fleste glemmer dog alt uden for rummet, når først spillet er i gang.

Hvad skal man?

Hvis vi forklarede alt for meget om, hvad man skal, ville vi tage noget af det sjove ud af oplevelsen. Noget af det udfordrende er netop at finde ud af, hvad man skal.

Men vi kan godt afsløre, at man skal løse gåder og mysterier. Man skal gennemskue logikker og mønstre – og man skal tænke ud af boksen.

Det er vigtigt, at man taler sammen om sine opdagelser og ideer i rummet. Og det er vigtigt, at man samarbejder og bruger hinandens skøre påfund og stærke sider. Faktisk har vi planlagt det sådan, at man er nødt til at hjælpe hinanden for at lykkes.

Hvis I går i stå, så hjælper vi jer videre. I får jeres egen gamemaster, som holder øje med jer. I kan altid bede om et hint, eller gamemasteren kan hjælpe jer videre, hvis han/hun ser, at I er på vildspor.

Er der mørkt eller uhyggeligt?

Nej, vores escape room er ikke mørkt eller uhyggeligt – men dog spændende … Og du kan altid komme ud, lige når du vil.

Hvornår skal man være der?

Vi anbefaler, at man møder op i god tid, gerne ti minutter før den bookede tid.

Hvad er et escape room?

Det er et fysisk rum fyldt med koder og gåder (også kaldet puzzles), som man skal løse for at komme ud. Man skal samarbejde med sin gruppe for at nå ud i tide. Det er sjovt for alle fra 8-108 år. 

Escape room kaldes også mysterierum eller mystery room, nogle kalder det udbryderrum eller breakout room. Selv om det ikke altid handler om at slippe ud, bruges betegnelsen escape room eller live escape room som oftest. 

Escape room-genren stammer oprindeligt fra Japan og har bredt sig til Danmark via Østeuropa, hvor især Prag og Budapest er førende indenfor escape-oplevelser.

Der åbner hele tiden nye rum i Danmark, hvor København og Aarhus har flest at vælge mellem. Men derudover er der escape rooms i bl.a. Hillerød, Køge, Rødovre, Næstved og Roskilde. På Fyn er Odense repræsenteret, og i det jyske ligger der rum fra syd til nord, bl.a. i Sønderborg, Haderslev, Esbjerg, Fredericia, Varde, Vejle, Skanderborg, Herning, Holstebro, Randers, Aalborg, Frederikshavn – og som sagt Aarhus. 

Særlige behov?

Har en af deltagerne på holdet særlige behov, er I altid velkomne til at skrive til os, så vi kan sikre os, at alle får den bedst mulige oplevelse. F.eks. er der altid en stol i vores rum, så man kan tage et hvil. Der er desuden adgang for gangbesværede og kørestol fra bagsiden af bygningen, så man ikke skal ned ad trappen. Dele af Heksens Køkken er dog ikke tilgængeligt i kørestol.

Hvis vi skal skrue ned for lys og lyd, finder vi også sagtens ud af det. Skriv til os på info@penguinescape.dk

 

 

Har I andre spørgsmål, så send os endelig en mail: info@penguinescape.dk